Tikki-Miettisen tarina

Kauko Miettinen perusti Tikki-Miettisen 1979 Suonenjoelle ja vuoteen 1999 asti toimimme tikkausalan johtavana yrityksenä kotimaisen vaatetusteollisuuden alihankkijana 15:n henkilön voimin. Brodeeraustuotanto aloitettiin 1988. Sukupolvenvaihdoksen yhteydessä vetovastuun yhtiöstä otti Petri Miettinen ja yritys muutti Kuopion Pitkälahteen Purukadulle 1999 jonne rakennettiin omat toimitilat. Päätimme keskittyä brodeerattuihin tuotteisiin ja tikkausliiketoiminta koneineen myytiin. Brodeerausta tehtiin Kuopion alkuvuosina enimmillään 100.000 kpl vuodessa, omien tuotteiden lisäksi isoja sarjoja alihankintana liikelahjapuolelle, vaatevalmistajille ja työvaateyrityksille.

Vaatetuotannon siirtyessä pois Suomesta alihankinnan tarve väheni joten aloimme kehittämään omaa tuotevalikoimaa ja myyntiä. Valikoimaa on kasvatettu alkuvaiheen muutamasta paidasta ja lippiksestä satoihin eri tuotteisiin. Nykyisin olemme täyden palvelun talo logotuotteissa, myös muissa kuin brodeerauksella merkatuissa vaikka ne toki ovat edelleen osaamisemme kovinta ydintä. Brodeerauksen suurin etu tekstiilimerkkauksissa on varma pysyvyys tuotteen elinkaaren loppuun saakka.

B2B Store verkkokauppaa pyöritimme 2012-2017. Nimi on edelleen meille rekisteröitynä mutta kauppa laitettiin toistaiseksi pöytälaatikkoon. Logomerkattujen tuotteiden tilaamiseen liittyy asiakkaan kanssa sovittavia asioita sen verran ettei verkkokauppajärjestelmä oikein koskaan taipunut tarpeisiimme. B2B Store tekee kuitenkin tulevaisuudessa vielä paluun.

Kustannustehokas toimintamme takaa kilpailukykyiset hinnat ja luotettavat toimitukset. Yritys on 100% kotimaisessa yksityisessä omistuksessa, liikevaihtoluokka 250.000 - 500.000, luottoluokitus AAA ja henkilöstö 3. Toimintaamme ohjaa nollareklamaation periaate joten hoidamme huolellisesti kaiken kokoiset tilaukset. Toimitamme tuotteita joihin itsekin luotamme. Toimimme edelleen Kuopion Purukadulla ja myyntinäyttelyssämme on aina Avoimet Ovet.

Omana tuotantona toteutamme brodeeraukset ja lämpösiirtopainatukset. Silkkipainatukset, lasermerkkaukset ja nahkamerkeillä tehtävät logomerkkaukset hoituvat kumppaniverkostomme avulla laadukkaasti. Logomerkkauksia teeemme meiltä hankittaviin tuotteisiin.

Toimitiloissamme on saman katon alla showroom, outlet, tuotanto ja varasto. Outletin puolella mallistosta pois jääneitä liikelahjoja ja tekstiilien hajakokoja 50-80% alennuksilla. Tervetuloa tekemään hyviä hankintoja!