Tikki-Miettisen tarina

Kauko Miettinen perusti Tikki-Miettisen 1979 Suonenjoelle ja vuoteen 1999 asti toimimme tikkausalan johtavana yrityksenä kotimaisen vaatetusteollisuuden alihankkijana 15:n henkilön voimin. Brodeeraustuotanto aloitettiin 1988. Sukupolvenvaihdoksen yhteydessä vetovastuun yhtiöstä otti Petri Miettinen ja yritys muutti Kuopion Pitkälahteen Purukadulle 1999 jonne rakennettiin omat toimitilat. Päätimme jatkossa keskittyä brodeerattujen tuotteiden jälleenmyyntiin ja tikkausliiketoiminta koneineen myytiin.

Tuotevalikoimaa on kasvatettu alkuvaiheen muutamasta paidasta ja lippiksestä satoihin eri tuotteisiin. Nykyisin olemme täyden palvelun talo logotuotteissa, myös muissa kuin brodeerauksella merkatuissa vaikka ne toki ovat edelleen osaamisemme kovinta ydintä. Brodeerauksen suurin etu tekstiilimerkkauksissa on varma pysyvyys tuotteen elinkaaren loppun saakka.

Kustannustehokas toimintamme takaa kilpailukykyiset hinnat ja luotettavat toimitukset. Yritys on 100% kotimaisessa yksityisessä omistuksessa, liikevaihtoluokka 250.000 - 500.000, luottoluokitus AAA ja henkilöstö 3. Toimintaamme ohjaa nollareklamaation periaate joten hoidamme huolellisesti kaiken kokoiset tilaukset.

Nettisivustollamme on läpileikkaus suosituimmista tuotteistamme. Lisäksi voimme toimittaa paljon muutakin joten aina kannattaa kysyä jos etsit jotain tiettyä tuotetta!

Omana tuotantona toteutamme brodeeraukset ja lämpösiirtopainatukset. Silkkipainatukset, lasermerkkaukset ja nahkamerkeillä tehtävät logomerkkaukset hoituvat kumppaniverkostomme avulla laadukkaasti. Logomerkkauksia teeemme meiltä hankittaviin tuotteisiin.

Toimitiloissamme on saman katon alla myyntinäyttely, Outlet, tuotanto ja varasto. Tervetuloa tekemään hyviä hankintoja!