työkengät

Monitor MIG

Monitor MIG on sporttisen näköinen ja mukavan tuntuinen huippuluokan turvakenkä. BOA kiristys on nopea ja vaivaton. Leveä lesti, alumiininen kärkisuoja. Pehmeä naulaanastumissuoja ja pitävä karkeakuvioinen pohja. Koot 36-47. Käyttö: teollisuus, kuljetus, rakentaminen, varasto.

SH. 159 alv 0%

Monitor Micro

Micro on dynaamisen tyylikäs turvakenkä nauhakiristyksellä. Kärkisuoja komposiittia, pehmeä naulaanastumissuoja, normaali lesti. Koot 36-47. Käyttö: teollisuus, kuljetus, rakentaminen, varasto.

sh. 99 alv 0%

Monitor Victory

Kevyt ja mukava työkenkä joka sopii myös vapaa-aikaan. Tässä nauhakiristeisessä kengässä ei ole turvaominaisuuksia eli soveltuu käyttöön jossa niitä ei tarvita. Vakaa ja pehmeä käytettävyys. Koot 36-47. Käyttö: sisätyöt, yleiskenkä, vapaa-aika.

sh. 79 alv 0%

Monitor Madison

Hyvälaatuinen perusturvakenkä. Nauhakiristys, leveä lesti, turvakärki teräs, päällinen mikrokuitu. Koot 36-47. Käyttö: teollisuus, rakentaminen, varastointi.

sh. 59 alv 0%

Monitor Hudson Bay

Talviturvakenkä. Kärki kompositti, leveä lesti, pehmeä ATP -naulasuoja, päällinen nahka/ kanvas. Nauhakiristys ja sivuvetoketju. Käyttö: rakentaminen, huolto, ulkotyöt.

sh. 139 alv 0%

Monitor on hinta/ laatusuhteltaan hyvä merkki kun etsit työntekijöille järkevän hintaisia työkenkiä. Tarvitsetko reilumman erän kenkiä yhdellä kertaa? Pyydä tarjous!