KEVYT TALVITAKKI CUTTER & BUCK PACKWOOD/ PACKWOOD LADIES

Packwood on superkevyt PrimaLoft -eristeellä varustettu takki jossa on ulkovaatteen tärkeimmät ominaisuudet: se on lämmin, erittäin pehmeä ja pakkautuu pieneen tilaan. PrimaLoft -eriste on valmistettu 60-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista. Miesten koot S-4XL, naisten koot XS-XXL. Sh. ilman merkkausta 129,- alv 0%.

CUTTER & BUCK SILVERDALE / SILVERDALE LADIES

Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen takki joka sopii päivittäiseen käyttöön. Eristemateriaalissa on käytetty uusiutuvia DuPont Sorona kuituja jotka sisältävät 37% uusiutuvia materiaaleja ja jonka valmistuksessa käytetään 30% vähemmän energiaa verrattuna tavanomaisiin eristemateriaaleihin. Miesten koot S-4XL ja naisten koot XS-XXL. Sh. ilman merkkausta 89,- alv 0%.

Talvisoftshell PRINTER Skeleton & Skeleton Lady

SUOSIKKITUOTE. Hyvä mitoitus, reilusti taskuja, vettähylkivä talvisoftshell irrotettavalla hupulla. Miesten koot S-4XL, naisten koot XS-XXL. Sh. ilman merkkausta 89,95 alv 0%.

Kevyttoppatakki CLIQUE Hudson & Hudson Ladies

Suosittu ja kevyt takki hyvissä perusväreissä. Rintatasku, irrotettava huppu. Päällyskangas ja vuori 100% polyesteriä. Toppaus: untuvamaista 100% polyesteriä. Miesten koot XS-3XL, naisten koot 34/XS-44/XXL. Takista saatavana myös juniorikoot 110/120, 130/140, 150/160. Sh. ilman merkkausta 69,- alv 0%.

HYBRIDITAKKI PRINTER EXPEDITION & EXPEDITION LADY

Kevyt takki jossa yhdistetty tikkikangasta ja softshell -materiaalia. Monikäyttöinen takki jota on miellyttävä pitää niin työssä kuin vapaalla. Miesten koot S-5XL ja naisten koot XS-XXL. Sh. ilman merkkausta 54,95 alv 0%.