takit, talvi

KEVYT TALVITAKKI CUTTER & BUCK PACKWOOD/ PACKWOOD LADIES

Lämmin ja ohut takki PrimaLoft -eristeellä. Istuva mitoitus, rintatasku miesten mallissa. Miesten koot S-4XL, naisten koot XS-XXL. Sh. 129,- alv 0%. Showroomissamme on takista mallikappale.

CUTTER & BUCK SILVERDALE / SILVERDALE LADIES

Pehmeä ja miellyttävä takki jokapäiväiseen ja lähes ympärivuotiseen käyttöön. Eristemateriaaleissa käytetty uusiutuvia DuPont Sorona kuituja joiden valmistuksessa käytetään 30% vähemmän energiaa. Miesten koot S-4XL ja naisten koot XS-XXL. Sh. 89,- alv 0%. Showroomissamme on takista mallikappale.

Talvisoftshell PRINTER Skeleton & Skeleton Lady

Suosikkituote jossa paljon taskuja ja reilu mitoitus. Materiaali vettähylkivä ja hengittävä softshell, tikkivuori, irrotettava huppu. Miesten koot S-4XL ja naisten koot XS-XXL. Sh. 89,95 alv 0%. Showroomissamme useita mallikappaleita ja eri kokoja.

Kevyttoppatakki CLIQUE Hudson & Hudson Ladies

Kevyttoppa jossa rintatasku. Miesten koot XS-3XL, naisten koot XS/34-XXL/44. Sh. 69,- alv 0%. Showroomissamme useita mallikappaleita.

HYBRIDITAKKI PRINTER EXPEDITION & EXPEDITION LADY

Uudentyyppinen kevyt takki jossa kevyttoppa yhdistyy softshelliin. Miellyttävä käyttää, hengittävä ja sopivan kevyt esim. autoillessa. Miesten koot S-5XL ja naisten XS-XXL. Sh. 54,95 alv 0%. Showroomissamme mallikappale.