SOFTSHELL TAKIT

CLIQUE Basic Softshell & Basic SOFTSHELL LADIES

Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaimmistoon kuuluva softshell. Käytännöllinen yleistakki ympärivuotiseen käyttöön. Hyvät värit, mitoitus ja taskutus. Miesten/ unisex koot XS-3XL (musta ja navy 5XL asti). Naisten mallin koot XS/34-XL/42, musta ja navy myös XXL/44. Sh. ilman merkkausta 39,90 alv 0%.

CLIQUE Basic Hoody Softshell Men & Ladies

Hupullinen versio suosikkitakista. Hihansuut tarrakiinnityksellä, helmassa joustava nauha. Miesten koot XS-3XL (musta ja navy -5XL) ja naisten koot 34/XS-44/XXL (musta ja navy -46/3XL). Sh. ilman merkkausta 49,90 alv 0%.

PRINTER TRIAL & TRIAL LADY

Joustava softshell -takki istuvalla mitoituksella. Tarranauhalla säädettävät hihansuut, helmassa kiristysnyöri. Kaksivärisen vetoketjut edessä ja taskuissa. Vetoketjun vetimet vaihdettavissa yrityksenne väreihin sopivaksi (hinta 2,90). Miesten koot S-5XL, naisten koot XS-XXL. Sh. ilman merkkausta 54,95 alv 0%.

CLIQUE Milford & Milford Ladies

Tyylikäs ja laadukas softshell takki. Rintataskun ympärillä heijastin. Irrotettava huppu, säädettävät hihansuut ja kiristysnyörit helmassa. Miesten koot XS-XXL (musta ja navy myös 3XL) ja naisten koot S/36-XXL/44. Sh. ilman merkkausta 89,90 alv 0%.