LOGODIILI / BRODEERATUT TUOTTEET

1. KÄYTÄTTEKÖ LOGOBRODEERATTUJA TEKSTIILEJÄ?

2. ONKO TYÖASUISSANNE BRODEERATTU FIRMAN LOGO? 

3. ONKO YLEENSÄ KIIRE JA MUITAKIN TÖITÄ TEHTÄVÄNÄ KUIN JÄRJESTELLÄ FIRMAN GARDEROBIA? 

4. ONKO TOIMITUS MENNYT JOSKUS PIELEEN? 

5. HALUATTEKO KESTÄVIMMÄN MERKKAUSRATKAISUN? 

6. HALUATTEKO HYÖDYNTÄÄ 30:N VUODEN KOKEMUSTA?

RATKAISUMME ON LOGODIILI.

1. Asiakkaan logosta digitoidaan brodeerausohjelma jota käytetään brodeerauksiin valikoimistamme löytyviin yritystekstiileihin, työasuihin, lippiksiin, pipoihin...kaikkiin tuotteisiin jotka soveltuvat brodeerattavaksi ja joissa on käyttökelpoinen paikka logolle.

2. Brodeeraukset tehdään omana tuotantonamme Suomen Kuopiossa.

3. Brodeerattu logo kestää: auringonvaloa, toistuvaa pesua, fyysistä kulutusta ja aikaa paremmin kuin mikään muu tekstiilien merkkaustekniikka.

4. Kun ohjelmointi on kerran kunnolla tehty, saat meiltä tuotteet laajasta valikoimasta ilman toistuvia ohjelmointikuluja useisiin paikkoihin - vältyt ylimääräisiltä hankaluuksilta ja piilokustannuksilta.

5. Meillä tehtyä brodeerausohjelmaa muokataan aina tarvittaessa kulloisenkin tuotteen ja materiaalin mukaan sopivaksi. Nämä jatkomuokkaukset ja säädöt eivät kustanna asiakkaallemme mitään. Kaikkiin tuotteisiin ja kaikille logoille brodeeraus ei kuitenkaan ole oikea valinta. Silloin ehdotamme asiakkaalle sopivinta ratkaisua.

MITÄ ETUA SAAT LOGODIILISTÄ? 

1. NOPEAMMAT TOIMITUKSET. Kun logo on valmiiksi ohjelmoituna, saamme brodeeratut tekstiilit toimitukseen nopeammin.

2. JOUSTAVAMMAT TOIMITUKSET. Koska brodeeraamme omana tuotantona, voimme yhdistää Joustavasti eri tuotteita samaan toimitukseen. Vaikkapa työtakkeja, kauluspaitoja ja pipoja. Ohjelma on meillä jo valmiina.

3. HALVEMMAT HINNAT. Toimitusprosessimme on virtaviivainen. Tuotteet tavarantoimittajlta suoraan meille - brodeeraus omana tuotantona - tuotteiden toimitus Teille. Välissä ei ole ylimääräisiä toimiijoita joten harvemmin kaupat jäävät hinnan takia tekemättä.

4. LAADUKAS BRODEERAUS. Teemme jokaisen tilauksen kuin itsellemme tekisimme. Kun prosessi on omissa käsissämme, voimme tarkistaa tuotteet ja merkkaukset että kaikki menee kuten asiakkaan kanssa on sovittu. Voi kuulostaa itsestään selvältä mutta ei sitä käytännössä aina ole.

5. YHTENÄINEN YRITYSILME JOKAISESSA TILAUKSESSA. Saman väristä, näköistä ja kokoista logoa käyttämällä saadaan ammattimainen ilme kaikkiin yrityksen tekstiileihin.

MITEN ALKUUN, MITÄ MAKSAA?

1. Lähetä mahdollisimman tarkka tiedosto logostasi sähköpostiin myynti@tikkimiettinen.fi. Parhaiten sopivat korkearesoluutioiset JPG -tiedostot.

2. Saat tarjouksemme ohjelmoinnista ja brodeerauksesta. Rintakokoisissa peruslogoissa ohjelmoinnin keskihinta on 69-89 euroa ja digitointiohjelmiston vakiofonteilla tehdyissä teksteissä 39,- alv 0%. Rintakokoisissa peruslogoissa brodeerauksen keskihinta LogoDiili asiakkaalle on 3,50-3,90 ja selkäbrodeerauksissa 6,90-9,90 tilausmäärästä ja logon tikkimäärästä riippuen alv 0%. Nimibrodeeraukset ja muut normaalia enemmän aikaa vaativat brodeeraukset tarjoamme aina erikseen. Teemme brodeerauksia vain meiltä tilattaviin tuotteisiin ja minimitoimitus lippiksissä on 24 kpl ja muissa tuotteissa 10 kpl.

3. Ohjelmoitu logo säilytetään veloituksetta koneellamme joten lisäkuluja asiaakkalle ei tule tilattaessa samalla logolla uusia tuotteita, periaatteessa ohjelma säilyy maailman tappiin asti. Olemme tehneet 30:n vuoden kuluessa yli 7.000 ohjelmointia.

4. Uusista ohjelmoinneista teemme niin sovittaessa testibrodeerauksen tilkulle, kuvaamme sen ja lähetämme asiakkaalle hyväksyttäväksi ennen tuotantoa.

MIHIN BRODEERAUS SOVELTUU?

Lähes kaikkiin yritysten yleisesti käyttämiin tekstiileihin paitsi joustaviin ja ohuisiin materiaaleihin. Myös suurikokoiset tai tavanomaista vahvemmasta materiaalista valmistetut tuotteet (nahka, kumi, vahvat/ jäykät kankaat) ja mm. untuvatakit eivät sovellu brodeerattavaksi. Tuotteessa on myös oltava riittävästi vapaata tilaa logon ympärillä.