Kolo Design

Kotimaisen Kolo Designin tuoteperhe on innovatiivinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Tuotteet eivät ole turhakkeita vaan niille kaikille on käyttöä kotona. Litteät pakkaukset ovat edullisia postittaa ja käteviä säilyttää. Tuotteen saajalle jää kokoamisen ilo vaikkapa yhdessä perheen kanssa, pakkauksissa kokoamisohjeet. Tuotteeet voidaan brändätä yrityksen logolla lasermerkattuna 20 kpl tilauksista alkaen.

Tarjoilusetti tumma

UUTUUS! KOLO design Tarjoilusetti. Settiin kuuluu tarjoiluvati, 4 lasinalusta ja servettiteline. Servetit ja syötävät/juotavat eivät sisälly settiin. Saatavana sekä koivusta että tammesta valmistettuna. Pakattu litteään lahlajaatikkoon, vati ja teline kasattavia.

Maustesetti

UUTUUS! KOLO design Maustesetti. Tyylikäs design, tammesta valmistettu maustekori ja lisäksi 2 sirotinta ja 2 myllyä. Maustemylly toimitetaan koottuna, mausteet eivät sisälly tuotesettiin.

Linnunpönttö

KOLO design Linnunpönttö. Ekologinen, helposti itse ilman työkaluja tai nauloja koottava tuote. BirdLifen ja Suomen Luonnonsuojeluliiton testaama. Sopii erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille. Toimitetaan tyylikkäässä lahjalaatikossa jossa kasausohjeet.

Säilytyslaatikko

KOLO design Säilytyslaatikko. Käytännöllinen ja massasta poikkeava uutuustuote. Tämä Kolo -tuote toimitetaan valmiiksi koottuna. Sopii niin 6-pack juomille kuin 2:lle kahvipaketille... sisältöä muuttamalla voit rakentaa mieleisesi lahjakokonaisuuden asiakkaille ja henkilökunnalle tai antaa laatikon sellaisenaan. Patentoidut lukkoliitokset, ei ruuveja eikä liimaa.

Vati

KOLO design Vati. Selkeä muotoilu puhtain linjoin antaa tarjoiltavan loistaa. Tuote kootaan itse ilman liimaa tai ruuveja ja se sopii tarjoiluastiaksi tai piensäilytykseen. Toimitus tyylikkäässä lahjalaatikossa.

Tulitikkuteline

KOLO design Tulitikkurasiateline pitää huolen siitä, että tikut ovat siellä, missä niitä tarvitaan. Toimitus tyylikkäässä lahjarasiassa.