Kolo Design

Kotimaisen Kolo Designin tuoteperhe on innovatiivinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Tuotteet eivät ole turhakkeita vaan niille kaikille on käyttöä kotona. Litteät pakkaukset ovat edullisia postittaa ja käteviä säilyttää. Tuotteen saajalle jää kokoamisen ilo vaikkapa yhdessä perheen kanssa, pakkauksissa kokoamisohjeet. Tuotteeet voidaan brändätä yrityksen logolla lasermerkattuna 20 kpl tilauksista alkaen. Malliston suosikkituotteet:

Linnunpönttö

Linnunpönttö. Ekologinen, helposti itse ilman työkaluja tai nauloja koottava tuote. BirdLifen ja Suomen Luonnonsuojeluliiton testaama. Sopii erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille. Toimitetaan tyylikkäässä lahjalaatikossa jossa kasausohjeet. Hinta lasermerkkauksella 20-49 kpl 21,90/ kpl + aloitus 39,- alv 0%.

Säilytyslaatikko

Säilytyslaatikko. Käytännöllinen ja massasta poikkeava uutuustuote. Tämä Kolo -tuote toimitetaan valmiiksi koottuna. Sopii niin 6-pack juomille kuin 2:lle kahvipaketille... sisältöä muuttamalla voit rakentaa mieleisesi lahjakokonaisuuden asiakkaille ja henkilökunnalle tai antaa laatikon sellaisenaan. Patentoidut lukkoliitokset, ei ruuveja eikä liimaa. Hinta lasermerkkauksella 20-49 kpl 21,90/ kpl + aloitus 39,- alv 0%.

Vati

Vati. Selkeä muotoilu puhtain linjoin antaa tarjoiltavan loistaa. Tuote kootaan itse ilman liimaa tai ruuveja ja se sopii tarjoiluastiaksi tai piensäilytykseen. Toimitus tyylikkäässä lahjalaatikossa. Hinta lasermerkkauksella 20-49 kpl 17,90/ kpl + aloitus 39,- alv 0%.

Tulitikkuteline

Tulitikkurasiateline pitää huolen siitä, että tikut ovat siellä, missä niitä tarvitaan. Toimitus tyylikkäässä lahjarasiassa. Hinta lasermerkkauksella 20-49 kpl: 14,90/ kpl + aloitus 39,- alv 0%.