BRODEERAUS

 

Kestävä brodeeraus on tekstiilien merkkaustekniikoista ykkönen. Värien määrä ei vaikuta hintaan toisin kuin painatuksissa. Brodeeraus kestää ja pysyy tuotteessa sen elinkaaren loppuun saakka. Langat eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja niiden valmistus on ympäristösertifioitua. Brodeerausta Tikki-Miettisellä on tehty vuodesta 1988 ja meidät tunnetaan laadukkaasta työnjäljestä.

 

Tarvitsetko brodeerattuja logoja omiin tuotteisiin? Tarjoamme ratkaisuksi irtomerkkejä jotka voi kiinnittää ompelemalla. Suorabrodeerauksia teemme meiltä hankittaviin tuotteisiin.

 

Toimitamme tuotteita myös painettuna. Siirtokuva- tai silkkipainatus on oikea vaihtoehto kun logo halutaan esille isosti tai se sisältää tarkkoja yksityiskohtia joita ei voi toteuttaa brodeerauksena. Painatuksia tehdään meiltä hankittaviin tuotteisiin.

 

BRODEERATUT MERKIT

Merkit soveltuvat asiakkaan omiin tuotteisiin kiinnitettäväksi. Myös sponsorikäytössä toimiva ratkaisu yksittäisen urheilijan tai joukkueen asuihin ommeltavaksi. Brodeeratuissa merkeissä minimi on vain 25 kpl. Kauttamme saa myös tehdasvalmisteiset kudotut tai painetut merkit isompiin tarpeisiin (250 kpl tai yli) edullisesti.

Brodeeratut merkit