blogi

 • Kesäillan järvimaisema
  10.08.2021 - Petri Miettinen 0 Kommentit
  Kuuma kesä!

  Olipahan helleputki. Tuli testattua oman valikoiman T-paitoja ja niiden pesunkestoa ja täytyy sanoa että on meillä hyvää tavaraa myynnissä! Näinä ilmastonmuutoksen aikoina on hyvä pohtia yrityksenkin ostoja, mitä hankkii ja keneltä.

  Kun tuotteet ovat kestäviä niitä tarvitsee uusia harvemmin. Säästöä tulee kaikessa mutta eniten kuljetuksissa ja raaka-aineissa.

  Olen aina ollut huono myyntimies. En halua tyrkyttää ja "luoda tarvetta" vaan haluan toimittaa kunnon tuotteita asiakkaille. Tuotteita joista ei tule jälkipuheita. Tämä on ollut 20 vuotta tyylinä, jo kauan ennen nykyään esillä paljon olevaa kohtuullistamisen aikakautta. Kaipa sitä on ollut omalla tavallaan aikaansa edellä.... samalla tavalla jatketaan, joten kun haluatte asioida yrityksen kanssa joka hoitaa hommat vastuullisesti ottakaa meihin yhteyttä!

   

  Lue lisää
 • Cobalt Gear työvaatteet
  24.11.2020 - Petri Miettinen 0 Kommentit
  COBALTTI päämerkiksi työvaatteissa.

  Olemme myyneet työvaatteita pian 15 vuotta enemmän tai vähemmän sivutoimisesti. Meillä on ollut esillä näytteitä ja malleja Dimexistä, Fristadsista, Leijonasta, Helly Hansenista, Pro Jobista... maailma on tässä matkan varrella mennyt siihen että kaikkia edellä mainittuja asuja löytyy varsin kattavasti suurista myymälöistä ja myös valtakunnallisilta ketjuilta. Näin ollen Outletissamme on nyt poistossa useampia hyviä työtakkeja ja -housuja.


  Cobalt Gear, tuttavallisesti Cobaltti, on hyvä työasumerkki. Tuotteissa on reilu suomalaiselle sopiva mitoitus ja laadukkaat materiaalit. Taskuja riittää. Tuotteet varastoidaan Suomessa. Hintakin on kohdillaan varsinkin hyvään laatuun nähden. Olemme tehneet valintamme ja päämerkkimme on jatkossa Cobalt. Puhtaasti toimitustuotteena (ei näytteitä tms.) toimitamme edelleen Leijona, Fristads, ProJob ja Helly Hansen työvaatteita.


  Showroomissamme on esillä hi-vis kesäasusta ja talviasusta useampi koko. Yksinkertaista mutta toimivaa. Kiikutamme näitä näytteitä myös asiakaskäynneille joten on hetkiä jolloin näytteet ovat maailmalla. Mutta ei surra tätä, puhelimella sekin asia selviää minuutissa jos olet tulossa katsomaan työasuja yrityksellesi. Soitellaan!

  Lue lisää
 • Kustomoidut pipot
  03.09.2020 - Tikki-Miettinen Oy 0 Kommentit
  Custom Made

  Kuopion Pitkälahden Uutisia: omilla väreillä ja designilla suunnitellut pipot, kaulaliinat ja sukat ovat lisänneet suosiotaan myös meillä. Nopeat EU -toimitukset, hyvät mallit ja hinta/laatusuhde varmistavat että näistä saadaan teidänkin firmalle tai yhdistykselle ihan oman näköiset asusteet talveen 2020!

  Lue lisää
 • Kotimainen kasvomaski
  21.04.2020 - Tikki-Miettinen Oy 0 Kommentit
  Kotimaiset kasvomaskit

  Tämäkin päivä piti nähdä, että Suomessa joudutaan pohtimaan erilaisia suojausratkaisuja ihan arkisessa elämässä. Koronakriisin vyöryessä päälle meille on tarjottu jos jonkinmoista maskia jälleenmyyntiin. Hinnat, mallit ja saatavuus on vaihdellut lähes päivittäin. Sekavassa tilanteessa päätimme ottaa myyntiin meille tutun ja turvallisen kotimaisen valmistajan tuotteen. Tämä maski ei suojausasetuksia täytä mutta vähentää sitä riskiä että käyttäjä levittää yskimällä ja aivastelemalla pöpöä ympäriinsä. Kannamme näin oman kortemme kekoon ja toivomme kaikille asiakkaillemme turvallista loppuvuotta 2020!

  Lue lisää
 • Painetut Craft Prime Tee paidat
  23.01.2020 - Petri Miettinen 0 Kommentit
  Vuosi käyntiin merkkituotteilla

  Vuosi ´20 startattiin toimittamalla painettuja merkkituotteita. Saat meiltä mm. Craft -tekstiilit logopainettuna. Tarkemmin sanottuna joko digisiirtokuvilla, silkkipainetuilla siirtokuvilla tai perinteisesti silkkipainettuna. Riippuen logosta ja tilausmäärästä, voimme toimittaa paljonkin aiempaa joustavammin. Olemme viime vuoden aikana parantaneet mahdollisuuksiamme toimittaa eri tekniikoilla merkattuja tuotteita ja viimeisin tapa on keinonahkamerkki jolla saa erittäin tyylikkään merkkauksen esim. neulosfleeceen. Keinonahkamerkin minimi on vain 25 kpl.

  Lue lisää
 • Tikki-Miettinen lomalla
  29.07.2019 - Petri Miettinen 0 Kommentit
  Lomat pidetty!

  Heinäkuu hujahti siinä sivussa ja palaamme taas sorvin ääreen. Uusia tuotteita syksyyn: meiltä nyt myös sateenvarjot painatuksella!

  Lue lisää
 • Clique Basic Active T painatuksella
  25.06.2019 - Petri Miettinen 0 Kommentit
  SILKKIPAINETUT TEKSTIILIT

  Toimitamme myös silkkipainettuja tekstiilejä. Siirtokuvaan verrattuna silkkipainettu logo on tuntumaltaan pehmeämpi ja usein myös kestävämpi. Hinta-laatusuhde parhaimmillaan 50:n kappaleen tilauksista ylöspäin!

  Lue lisää
 • Leijona brodeeraus
  27.05.2019 - Tikki-Miettinen Oy 0 Kommentit
  Onnea Leijonat!

  2019 Leijonamiehistössä ilmenivät suomalaisuuden parhaat piirteet; yhteistyökyky, vaatimattomuus, kova työ ja sisu. Tikki-Miettinen sai olla 1995 alkaneessa kiekkohuumassa mukana yhteistyökumppanina usean vuoden ajan. Brodeerasimme maajoukkueen edustusasujen kaikki logot ja nuorena yrittäjänä oli mahtavaa nähdä TV:ssä oman työn jälkeä. Referenssinä vuoden 1996 tyylinäyte leijonalogosta!

  Lue lisää
 • 16.04.2019 - Petri Miettinen 0 Kommentit
  Some kanavat haltuun

  Olemme pitkään keskittyneet "oikeisiin töihin" ja uusimpiin digimaailman villityksiin ei ole ollut aikaa perehtyä. Juhlavuoden kunniaksi päätimme tulla kunnolla nykymeininkiin mukaan ja pistimme Facebook -sivun pystyyn ja 15.4. vuoroon tuli Instagram. Tule seuraamaan - pääset tutustumaan yritykseemme ja meihin rennoissa tunnelmissa! LinkedIN:iin tein oman profiilin jo pari vuotta sitten joten tervetuloa linkittymään sielläkin puolella.

  Lue lisää
 • Vastuulliset yritysvaatteet
  22.02.2019 - Petri Miettinen 0 Kommentit
  Vastuulliset yritysvaatteet

  Yrityspäättäjänä vaikutat hankkimiesi vaatteiden ympäristövaikutuksiin. Cottover -brändi vastaa ajantasaiseen haasteeseen, tuotteet nyt meillä jälleenmyynnissä. Laatutuotteet kestävät pidempään ja niiden valmistaminen on mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavaa.

  Lue lisää
 • 04.02.2019 - Tikki-Miettinen Oy 0 Kommentit
  Leijona -työasut meille!

  Tikki-Miettinen on suomalainen yritys ja juhlavuonna haluammekin lisätä panostusta kotimaisiin tuotemerkkeihin. Aloitamme nyt Leijona -työasujen jälleenmyynnin yrityksille. Meiltä saatavana koko Leijonan laaja mallisto ja brodeerausfirmana hoidamme logomerkkaukset näppärästi omana tuotantona. Brodeerausten lisäksi teemme lämpösiirtopainatuksia. Myös tehtaan merkkaamon palvelut Savonlinnassa ovat tukenamme jolloin suuretkin sarjat hoituvat nopeasti ja ammattitaidolla.

  Lue lisää
 • 19.12.2018 0 Kommentit
  Kiitos vuodesta 2018 ja hyvää Joulua!

  Lopettelemme vuoden uurastusta ja pidämme lomaa 21.12.-2.1. Vuoteen mahtui paljon, tuoterintamalla saimme myyntiimme kokonaan uusia tuotteita kuten plasmasytyttimet ja Kolo Design tuo...
  Lue lisää
 • 02.11.2018 0 Kommentit
  Joulu, juhlista jaloin!

  Konkreettisen lahjan antaminen Jouluksi puoltaa mielestämme edelleen vahvasti paikkaansa. Viime vuosina yrityksissä yleistynyt joulumuistamisiin varattujen rahojen antaminen hyvänteke...
  Lue lisää
 • 27.09.2018 0 Kommentit
  Brodeeraus, edelleen parasta tekstiiliin.

  Painomenetelmät ovat kehittyneet ja maailma muuttuu. Mekin olemme aloittaneet merkkaamaan tuotteitamme silkkipainetuilla siirtokuvilla. Usein järkevin ratkaisu työvaatteissa, ohuissa ...
  Lue lisää
 • 28.06.2018 0 Kommentit
  Firma hiljenee kesäksi, ideapankki ei.

  Jälleen yksi puolivuotiskausi takana. Pakkasista helteisiin. Useampi tuhat brodeerattua tuotetta toimitettu onnellisille saajilleen ja melkoiset satsit myös painettuja tuotteita vaikk...
  Lue lisää
 • 24.05.2018 0 Kommentit
  Huh hellettä = työmiehelle teknistä.

  Kesän kuumin vinkki: tekninen materiaali, turvaväri, rintatasku, joustavat katkoheijastimet, sopiva mitoitus. Logo rintaan ja lapioon ei tarvitse nojata ainakaan tämän paidan takia. S...
  Lue lisää
 • 20.04.2018 0 Kommentit
  Työvaatteet logolla. Nyt.

  Uusi merkkaustekniikkamme tekee painettujen työvaatteiden tilaamisesta helppoa. Jos yrityksessänne käytetään omalla logolla painettuja työvaatteita, kannattaa painologoja teettää meil...
  Lue lisää
 • 29.03.2018 0 Kommentit
  Kevään tunnelmaa Pääsiäisestä ja uusista paidoista!

  Kevään kunniaksi esittelemme kaksi hienoa paitavaihtoehtoa jotka sopivat hyvin myös tyyliltään yhteen. Tuotteet löydät Tekstiilit & lahjat -sivulta. Olemme myös edelleen yksinkertaist...
  Lue lisää
 • 07.03.2018 0 Kommentit
  Ensimmäinen blogikirjoitukseni

  2018 on todellinen uudistusten vuosi Tikki-Miettisellä. Pitkään olemme toimittaneet brodeerattuja tuotteita, peräti 30 vuotta. Lisäksi käsiemme kautta on kulkenut vino pino silkkipain...
  Lue lisää