Ensimmäinen blogikirjoitukseni


2018 on todellinen uudistusten vuosi Tikki-Miettisellä. Pitkään olemme toimittaneet brodeerattuja tuotteita, peräti 30 vuotta. Lisäksi käsiemme kautta on kulkenut vino pino silkkipain...

2018 on todellinen uudistusten vuosi Tikki-Miettisellä. Pitkään olemme toimittaneet brodeerattuja tuotteita, peräti 30 vuotta. Lisäksi käsiemme kautta on kulkenut vino pino silkkipainettuja tekstiilejä.

Katsoinkin että nyt on hyvä aika tuoda rinnalle uusi merkkaustekniikka, silkkipainetut siirtokuvat. Maailma ja logot ovat muuttuneet, useinkin logo sisältää pieniä yksityiskohtia joita on mahdoton brodeerauksella tai sillkkipainolla toteuttaa. 

Myös aikataulut ovat usein "huomiseksi jos mahdollista" tyyppisiä.... tähän tarjoamme nyt ratkaisuksi ennakkoon tilattavia logoja jotka säilytetään varastossamme. Kun asiakkaan logoja on meillä valmiina, voimme parissa päivässä prässätä logot kiinni asiakkaan tilaamien tuotteiden saavuttua meille ja varastotuotteisiimme tätäkin nopeammin.

Laadun varmistamiseksi käytämme tehdasvalmisteisia siirtokuvia. Valittavana on eri laatuja ja kokoja eri käyttötarkoitukseen, työasuille kovaa käyttöä kestävät ja lyhyempiaikaiseen käyttöön omansa. Tarjoamme logoja 25/50/100/250 kpl erissä.

Ota vaan rohkeasti yhteyttä ja lähetä logosi tarjousta varten!

Petri Miettinen 7.3.2018

blogi # 1

0
Feed

Jätä kommentti

hCaptcha