Cobalt Gear työvaatteet

COBALTTI päämerkiksi työvaatteissa.

Olemme myyneet työvaatteita pian 15 vuotta enemmän tai vähemmän sivutoimisesti. Meillä on ollut esillä näytteitä ja malleja Dimexistä, Fristadsista, Leijonasta, Helly Hansenista, Pro Jobista... maailma on tässä matkan varrella mennyt siihen että kaikkia edellä mainittuja asuja löytyy varsin kattavasti suurista myymälöistä ja myös valtakunnallisilta ketjuilta. Näin ollen Outletissamme on nyt poistossa useampia hyviä työtakkeja ja -housuja.


Cobalt Gear, tuttavallisesti Cobaltti, on hyvä työasumerkki. Tuotteissa on reilu suomalaiselle sopiva mitoitus ja laadukkaat materiaalit. Taskuja riittää. Tuotteet varastoidaan Suomessa. Hintakin on kohdillaan varsinkin hyvään laatuun nähden. Olemme tehneet valintamme ja päämerkkimme on jatkossa Cobalt. Puhtaasti toimitustuotteena (ei näytteitä tms.) toimitamme edelleen Leijona, Fristads, ProJob ja Helly Hansen työvaatteita.


Showroomissamme on esillä hi-vis kesäasusta ja talviasusta useampi koko. Yksinkertaista mutta toimivaa. Kiikutamme näitä näytteitä myös asiakaskäynneille joten on hetkiä jolloin näytteet ovat maailmalla. Mutta ei surra tätä, puhelimella sekin asia selviää minuutissa jos olet tulossa katsomaan työasuja yrityksellesi. Soitellaan!

0
Feed

Jätä kommentti

hCaptcha